Kjære valpekjøper

Vi legger ned mye kvalitet og arbeid i hundene våre fordi de fortjener kun det beste. Er du interessert i valp fra West Leopaws så ønsker vi å bli godt kjent med deg/dere før valpen er leveringsklar. Vi vil sikre at valpen får det beste hjemmet og får det gode livet den fortjener.

Som valpekjøper må du akseptere mange spørsmål og vurderinger rundt deg/dere før vi godkjenner dere. Så tenk igjennom i god tid om denne rasen er noe for deg og om du har tid og mulighet til å gi valpen et godt hjem i 10-12 år. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om rasen og våre valpeplaner.

Kull fra West Leopaws er nøye planlagt i lang tid på forhånd. Mye tid og ressurser legges ned for å prøve å oppnå målene våre.

Vurderer du valp fra West Leopaws ber vi deg lese deg opp på hjemmesiden vår, spesielt om vår filosofi og om valp fra oss.


Ta helst kontakt på mail og skriv litt om deg /dere, hva dere kan tilby en valp fra oss, boforhold, familie, interesser m.m. Så vil vi ta kontakt på tlf for en prat.

Valpens opplevelser fra første dag er med å forme den. Det er viktig at valpen får oppleve forskjellige miljøer og mennesker, store og små.

Har du tenkt igjennom at valpen skal bli stor? Har du plass, har du tid, orker du pelsstell? En god oppdretter veileder deg når du trenger det.

Når valpen flytter fra oss

 Valpen leveres fra 8 ukers alder

Valpen er da avmarket og ID merket

Valpen har veterinærattest som ikke er eldre enn 7 dager gammel

Valpen er vaksinert, har helsebok eller pass

Dere får med en perm med tips og råd som blir aktuelt fremover i valpens utvikling, utstyr til pelsstell, veien videre og noen bilder fra valpetiden hos oppdretter.

Valpepakker fra Eukanuba og Agria forsikring m.m.

Vi følger Norsk Kennel Klubb og raseklubben sine avlsretningslinjer

Våre avlshunder er HD og AD røntget, øyelyst inkl .goniosocopi og gentestet for LPN 1&2 , LPPN3 og Lemp. Vi tilstreber også å røntge rygg for å utelukke Spondylose. De oppfyller mentalkravene og utstillingskravene på rasen.

Med vennlig hilsen

West Leopaws Kennel

Vi forventer at valpen blir stimulert og får innlært hverdags lydighet som et minimum hos valpekjøperne våre. Kontakt og innkalling er svært viktig å trene på fra starten av. Sosialisering, håndtering, kloklipp og pelsstell hører med i jevnlig stell av valpen og MÅ bli gjort, gjør det til en kosestund. Gi valpen et meningsfylt liv med fine aktiviteter, da vil du få et rikt hundeliv med din firbente bestevenn.

Har du ikke fokus på disse tingene så er du dessverre ikke kvalifisert til en valp fra vårt oppdrett. Vi veileder selvsagt for at du skal lykkes😀

De åtte første ukene er valpen hos meg, oppdretter. Den får kloklipp hver uke, blir håndtert og får møte små og store mennesker. Den får kjøre mye bil, den får gå på minimum 12 ulike underlag og gå i ulike terreng. Den blir utsatt for vanlige lyder i et hjem som støvsuger,vaskemaskin, radio osv. Den får møte andre hunder, våre egne og fremmede hunder. Og den får ikke minst en god balanse mellom aktivitet og hvile. Valpen sover mye og skal ha fred når den hviler seg. All denne jobben krever mye og vi legger alt vi kan i at valpen skal være rustet for å starte et liv hos sin nye eier. Det er utrolig viktig at det gode arbeidet videreføres sammen med sin eier. Spesielt første leveåret er viktig for å etablere ønsket atferd og få en god og trygg hund.

Del denne siden

Med en god oppdragelse får du en venn for livet. Leonbergeren er en kjærlig rase som elsker mennesker og som svært gjerne vil være med sin eier overalt.